Det här är våra tjänster

I rutorna nedan ser du några exempel på de många tjänster vi erbjuder.

services_icon1

Köksrenovering

Har det blivit dags att renovera ditt kök? Då har du kommit till helt rätt företag! Just köksrenoveringar är nämligen en av de tjänster vi är specialister på. Genom att anlita oss kan du lita på att du kommer få ett kök som både kommer att se ut och kännas som om det vore helt nytt igen!

services_icon1

Andra renoveringar

Naturligtvis kan du vända dig till oss för att få hjälp med fler renoveringar än enbart köksrenoveringar. Närmare bestämt kan vi utföra renoveringar av vilka typer av rum som helst åt dig. Det kan exempelvis handla om ditt badrum. Det kan också röra sig om betydligt mer omfattande renoveringar, bland annat totalrenoveringar!

services_icon1.png

Lägenhetsrenovering

Planerar du att renovera lägenheten? Det tar vi gärna hand om! Vi har mångårig erfarenhet av lägenhetsrenoveringar och har ett stort antal lyckade projekt i bagaget. Vi kan utveckla en projektplan baserad på din vision och dina önskemål, för att sedan verkställa den så att du får en ny och modern lägenhet helt i din smak!

services_icon1

Konsultation

Känner du dig osäker kring vilket material som passar bäst? Vill du ha tips på utformningen av din kommande renovering? Då finns vi här för att erbjuda konsultation! Vi kan vara din guide genom hela renoveringen och komma med förslag på allt från materialåterförsäljare till designlösningar. Kontakta oss idag för att veta mer.