Köksrenovering för er som är baserade i Stockholm

RP Stockholm Bygg AB

Varmt välkommen till oss på RP Stockholm Bygg AB! Vi är ett byggföretag som det går att vända sig till för flera olika typer av ärenden inom bygg. Ett exempel på ett sådant är köksrenoveringar. Att renovera kök är nämligen en av de många typer av tjänster vi är experter på. Anlitar du oss för det kan du därför förvänta dig ett utmärkt resultat i form av ett kök som du inte kommer att behöva renovera om på mycket lång tid!

Vi kan vid sidan av köksrenoveringar också hjälpa dig med fler andra typer av renoveringar. En av dessa är badrumsrenoveringar. Vi kan ge dig ett badrum som är något mycket mer än bara en plats där man tvättar sig och utför sina behov. Badrummet kan nämligen vara en rogivande och avkopplande plats som det går att spendera mycket tid i, framför allt om du förser det med jacuzzi och bastu!

Erfaren personal

Vi på RP Stockholm Bygg AB är ett företag som har en personalstyrka bestående av hantverkare som både har utbildning och erfarenhet inom byggbranschen. Det betyder att du kan anlita oss när du vill vara säker på att slutresultatet uppnår högsta möjliga kvalitet. Med våra skräddarsydda lösningar och beprövade metoder kan vi göra verklighet av dina byggdrömmar!

Köksrenovering för er som är verksamma i Stockholm

Vår adress

Vi på RP Stockholm Bygg AB har Bjursätragatan 17 i Bandhagen som vår adress. Härifrån utgår vi och erbjuder våra tjänster till alla tänkbara typer av kunder runtom i Stockholmsregionen. Som vi tidigare varit inne på krävs det alltså inte att du också bor eller verkar i just Nykvarn för att kunna anlita oss. Vårt enda krav är att du ska vara baserad någonstans i huvudstadsområdet samt att det du behöver hjälp med handlar om en tjänst som vi erbjuder. Så länge detta är uppfyllt finns vi här för dig.

Är du osäker på om du finns för långt bort för att kunna anlita oss eller inte? Då är du mer än välkommen till att kontakta oss och se vad vi har att säga. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify