Köksrenovering för er som är baserade i Stockholm

Onizuka AB

Varmt välkommen till oss på Onizuka AB! Vi är ett byggföretag som det går att vända sig till för flera olika typer av ärenden, detta trots att vi är ett mindre företag med 2 anställda. Ett exempel på ett sådant är köksrenoveringar. Att renovera kök är nämligen en av de många typer av service vi är experter på. Anlitar du oss för det kan du därför förvänta dig ett utmärkt resultat i form av ett kök som du inte kommer att behöva renovera om på mycket lång tid!

Vi kan vid sidan av köksrenoveringar också hjälpa dig med fler andra typer av renoveringar. En av dessa är badrumsrenoveringar. Vi kan ge dig ett badrum som är något mycket mer än bara en plats där man tvättar sig och utför sina behov. Badrummet kan nämligen vara en rogivande och avkopplande plats som det går att spendera mycket tid i, framför allt om du förser det med jacuzzi och bastu!

Fastighetsskötsel

Trots att vi är oerhört skickliga när det kommer till renoveringar är vi på Onizuka AB ett företag som i grund och botten främst ägnar oss åt fastighetsskötsel. Det betyder att du kan anlita oss för att ta hand om underhållet av din fastighet samt göra den till en trivsam plats för både boende och besökare!

Köksrenovering för er som är verksamma i Stockholm

Vår adress

Vi på Onizuka AB har Sågverksvägen 31 i Södertälje som vår adress. Härifrån utgår vi och erbjuder våra tjänster till alla tänkbara typer av kunder runtom i Stockholmsregionen. Som vi tidigare varit inne på krävs det alltså inte att du också bor eller verkar i just Södertälje för att kunna anlita oss. Vårt enda krav är att du ska vara baserad någonstans i huvudstadsområdet samt att det du behöver hjälp med handlar om en tjänst som vi erbjuder. Så länge detta är uppfyllt finns vi här för dig.

Är du osäker på om du finns för långt bort för att kunna anlita oss eller inte? Då är du mer än välkommen till att kontakta oss och se vad vi har att säga. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify