Ulvsundavägen 176 A 16867 Bromma info@ekerokok.se 08-722 42 40

Tjänster

Våra olika tjänster inom bygg och renovering

Vi utför flera olika tjänster inom allt som rör ditt hem – vi kan allt inom måleri, renovering och nybyggnad. Våra snickare renoverar ditt kök, bygger upp din altan eller målar om ditt vardagsrum. Vi kan också lägga marksten och golv, bygga friggebodar och terrasser samt realisera dina idéer om ett uterum. Vi kan även hjälpa dig med tilläggsisolering. Det är helt enkelt bara att <a href=”https://köksrenoveringstockholm.eu/offertforfragan/”>kontakta oss</a> om du behöver hjälp med någon tjänst inom bygg och renovering, så kan vi tillsammans komma på den bästa lösningen och erbjuda en offert. Hittar du inte exakt de tjänster du söker då kan du ändå beskriva i din offertförfrågan vad du behöver få hjälp med – vi har en bred kompetens inom bygg och tar på oss både små och stora projekt.

Ett område som vi har mycket erfarenhet av är köksrenovering vilket innebär att vi hjälper dig att modernisera ditt kök med exempelvis nya skåpluckor, bordsskivor eller lådor, allt anpassat efter måtten i köket. En renovering av köket är en investering som verkligen lyfter hemmet. Det är ett rum som vi tillbringar mycket tid i, och den tid som du kan ägna åt kreativitet i köket istället för att kämpa med knarrande kökslådor kommer du kunna njuta av många timmar om dagen. Ett fint kök höjer också värdet på lägenheten. Vi tycker att alla borde satsa på ett nytt kök – och med våra material och ytor så kommer du garanterat att förstå varför.

Ett modernt kök med härliga material

Känner du dig oinspirerad i köket? Är du trött på kökslösning som är ineffektiv och omodern? Drömmer du om att bygga ditt kök precis som du vill ha det? Du kanske har funderat på en köksö och en inbyggd diskmaskin, på en härlig köksskiva, en modern spis och upplyftande belysning?

Vi kan hjälpa dig att uppnå ditt drömkök. Fundera på vilka behov du har och på dina idéer om färg och form, material och ytor. Vill du ha ett romantiskt och ljust kök med vackra mönster eller ett elegant kök med exklusiva naturmaterial? Behöver du plats för sopsortering eller extra utrymme för kastruller? Vill du kunna nå det viktigaste i låg höjd eller har du hellre skafferiet högt uppe?

Titta efter inspiration och se bilder på vår fina <a href=”https://köksrenoveringstockholm.eu/”>hemsida</a> där vi närmare beskriver våra tjänster. Du får fri rådgivning när du kontaktar oss – vi kan ge dig råd om de bästa lösningarna för just dina idéer och behov. Eftersom vi är experter på kök kan vi ge dig den bästa rådgivningen.

Par som lagar mat i kök tillsammans

Köksluckor av olika karaktär och utseende

Köksluckor är kanske något av det mest tongivande inslaget i köket och också det som dramatiskt ändrar utseendet på ditt kök. Det brukar ofta vara det man först funderar på hur man vill ha det. De olika elementen på en kökslucka är exempelvis materialet – om det består av trä eller kompositmaterial. Ytan kan variera och ge ett matt eller blankt utseende, med detaljer såsom marmorering, sniderier eller tryck. Handtag på köksluckan är viktiga och ger också mycket karaktär till hela köket. Det är stor skillnad i utseendet mellan en knopp eller ett långsmalt handtag i metall. Vill du ha en varm mässingston eller en kall aluminiumfärg?

Det är också viktigt att det är lätt att öppna luckan och att kökshandtaget är ergonomiskt utformat. Hos en barnfamilj behövs kanske lås till ett eller flera skåp. Skåpluckorna och kökslådorna kan ha olika mekaniska lösningar. Dessa påverkar känslan vid öppning och stängning och ljudnivån när lådorna glider och när luckorna stängs. Andra mekaniska lösningar kan utnyttja svåra utrymmen som hörn och under diskhon, och ge ett större utrymme genom de smarta lösningarna. För minimalisten kan maskiner, diskställ och köksverktyg byggas in bakom skåpluckor så att köket får ett minimalistiskt och stilrent utseende. Ombyggnad av kök och skåpluckor är en av de tjänster som vi utför.

Belysning i köket ger ett lyft

Det är kanske inte så många som funderar på hur belysningen i ett kök påverkar upplevelsen av att laga mat. Har du någonsin upplevt hur det är att hacka örter på en blänkande stenskiva, med diskreta spotlights som lyser upp det du gör? Att hantera råvaror och kryddor blir en estetisk upplevelse när du ser vad du gör.

Med belysning i skåp blir det lättare att se vad du har och lätt att hitta de redskap, tallrikar och glas som du söker. Det blir lättare att hålla ordning och att se vad du gör och de fina material som du valt till ditt nya kök kommer till sin rätt när du installerat belysning.

Vi kan naturligtvis hjälpa dig med belysning till köket, det är en av de tjänster som vi kan erbjuda dig inom köksrenovering. Vi rekommenderar verkligen att inkludera belysning såsom spotlights i ditt nya kök för att verkligen låta materialen komma till sin rätt och höja upplevelsen av att arbeta i köket. Belysning är extra viktig när det inte finns någon naturlig ljuskälla, såsom ett fönster eller under den mörka årstiden. Du blir piggare och det blir roligare att jobba. Rådgör gärna med våra köksexperter om du är intresserad av att renovera ditt kök med belysning.