Ulvsundavägen 176 A 16867 Bromma info@ekerokok.se 08-722 42 40

Om oss

Om oss och vad vi kan inom kök

Att renovera kök är vår grej. Att få se ett nytt kök växa fram är en skön känsla och inte minst att få se själva slutresultatet och därpå en nöjd kund. Vi har jobbat med kök i många år och har alltid haft som mål att göra våra kunder nöjda. Vi vet att köket oftast inte bara är en del i någon hus utan faktiskt en stor del av någons liv. I köket sker så mycket mer än bara matlagning. Köket är ofta en plats för umgänge och vänskap, familjetid och fest. Köket ska vara personligt och byggt och designat efter varje familjs eller persons behov.

Vi finns till för att hjälpa dig med ditt kök

Oavsett vilken typ av kök du drömmer om så ser vi fram emot att få hjälpa dig att byggd det. Vi tycker förmodligen att det är minst lika roligt som du att få se köket växa fram. Vi har fördelen att få ta del av alla möjliga olika idéer vad gäller kök och vårt jobb är mycket kreativt. Vi tror att det finns lika många olika idéer vad gäller kök som det finns människor. Alla familjer och människor har olika behov och förutsättningar som gör att själva designen på köken alltid blir personlig och olika. Oavsett din dröm av kök så ser vi alltid till att hjälpa dig att förverkliga den och göra slutresultatet precis så som du vill ha det.

Vi ser till att förverkliga ditt köksdröm

Att renovera ett kök är ofta en dröm för många och kanske något man inte gör speciellt många gånger i livet, just därför är det så viktigt att köket blir precis så som man vill när det väl är dags att byta det. Alla hus och lägenheter har olika förutsättningar för hur köken kan renoveras och bytas och för att det ska bli precis såsom du tänkt dig bygger vi köken måttanpassade. När vi säger måttanpassade menar vi att vi ser till ditt köks unika mått och därefter anpassar vi mått och stil för att få din dröm att passa in.

Vi har lång erfarenhet inom köksrenovering

Om du bor i Stockholm och har planer på att göra ett nytt kök finns vi här för att hjälpa dig med detta. Vi har lång erfarenhet, närmare bestämt har vi arbetat i över 20 år i branschen. Med vår långa erfarenhet har vi sett och byggt det mesta inom kök. Vi vågar säga att vi numera vågar oss på i princip vad som helst vad gäller köksdrömmar.

Modernt kök

Modernt renoverat kök. Svarta glasluckor och vit köksbänk.

Vi har lärt oss det mest om köksrenovering genom åren

Om oss och vad vi kan inom kök

Man lär så länge man lever är ett känt uttryck och något vi verkligen kan stå för. För varje nytt kök vi bygger lär vi oss något nytt. Om inte annat så lär vi oss vad som är de absolut smartaste lösningarna för ett litet kök, vad som är snyggast för ett kök i vinkel, när det passar att ha en öppen planlösning, hur man ska tänka vad gäller köksöar. Ja, listan kan göras hur lång som helst. Ju fler kök vi ser och bygger desto klokare blir vi vad gäller lösningar och annat. Och för att inte tala om lösningar så har vi även blivit experter vad gäller trender inom kök. Trender såsom färger, former och material är något som förändras kontinuerligt och vad som är inne för stunden har vi fått stenkoll på. Så rådfråga gärna oss om du vill ha smakråd eller smarta tips inför din köksrenovering. Vi delar mer än gärna med oss av vår kunskap vad gäller till exempel smarta lösningar som moderna val av design, färg och form. Vi är stolta över vår förvärvade kunskap inom kök och renovering och delar mer än gärna med oss av den.

Inget kök är omöjligt för oss

Vi ser inte problem  – vi ser utmaningar

Hur dina köksdrömmar än ser ut så vågar vi påstå att de inte kan vara för stora för oss. Vi tycker om människor som har personliga önskemål och som ger oss utmaningar att bita i. I vårt yrke ingår det att vara kreativ och vår kreativa sida använder vi gärna. Utmana oss med dina köksdrömmar och vi kommer göra allt för att få drömmen att bli i verklighet.

Tidigare projekt har gett oss ett brett perspektiv

Genom alla projekt vi tidigare har haft har vi fått inspiration och utmaningar som heter duga. <a href=”https://xn--kksrenoveringstockholm-uhc.eu/samplepage”>Se våra tidigare projekt</a>. Kök kan se ut hur som helst och när man platsbygger dem blir möjligheterna än större än om de är ”färdiga kök” som ska sättas in.

I tidigare projekt har vi fått ta del av människors designtänk och fantasier, vilket har gjort oss till inspirationsfyllda köksrenoverare. Vi har lärt oss att tänka utanför boxen och låtit projekten bli kreativa processer. Vi har byggt det ena köket efter det andra och alla har haft olika förutsättningar, vinklar och utrymmen att utgå ifrån. Vi är stolta över alla våra tidigare projekt och ser fram emot nya.

Ta kontakt för att få mer information om oss

Vi ser fram emot att höra från dig och om ditt projekt. <a href=”hhttps://xn--kksrenoveringstockholm-uhc.eu/begaroffert”>Begär offert från oss.</a> för din köksrenovering.