Ulvsundavägen 176 A 16867 Bromma info@ekerokok.se 08-722 42 40

När det är dags att renovera köket finns vi här för dig

Vi är ett företag i Stockholm som är experter på och har nischat oss just på köksrenovering. Vi anser att om man ska bli mycket bra på något måste man gå in för det 100 % och det är precis vad vi har gjort vad gäller kök och renovering. Vi har specificerat oss på just kök och bara kök. Vi tror att vi genom att enbart ha detta fokus kan vara bland de bästa köksrenoverarna i Stockholm.

Genom en lång erfarenhet på över 20 år har vi vad som krävs för att lyckas med de mest avancerade renoveringarna. Vårt mål är att uppfylla våra kunders köksdrömmar och detta gör vi genom att platsbygga kök. Genom platsbygge är möjligheterna mycket större än om färdiga kök sätts in och och därmed har vi potential till att uppfylla i princip vilka köksdrömmar som helst.

Att ge god service är viktigt för oss och att kunden är nöjd med slutresultatet likaså. Vi ser alltid till att skapa bra kundrelationer och sätter alltid kundernas önskningar i första rummet. Vårt mål är att kunna bygga vilket drömkök som helst till varje unik kund. Våra kunder brukar uppskatta att vi är bra på att hålla tider och att vi alltid arbetar effektivt vid köksrenoveringar. Vi har förståelse för att det är komplicerat att leva utan kök även om det är under en begränsad tid och därför gör vi allt för att få projektet klart inom en rimlig tid med bästa slutresultat.

Få en offert för din köksrenovering

När du väl bestämt dig för att renovera ditt kök är det enkelt att göra en förfrågan på offert hos oss. Gör din offertförfrågan här och få svar inom 24 timmar. För varje förfrågan vi får på köksrenovering lämnar vi ett personligt prisförslag och detta gör vi inom 24 timmar efter att förfrågan har skickats till oss. Den enda du som kund behöver göra är att fylla i ditt namn, e-post och specificera lite detaljer om ditt kök och hur du vill att det ska se ut efter renoveringen.

För den som önskar ta kontakt med oss innan offertförfrågan görs går detta såklart också bra. Allavåra kontaktuppgifter finns här. Vi diskuterar gärna dina idéer och bollar gärna också förslag och kommer med rådgivning inför din köksrenovering. Att renovera ett kök är för många en dröm och det är många frågor som kan dyka upp inför renoveringen. Detta har vi full förståelse för och som sagt vill vi mer än gärna hjälpa dig på vägen.

Ett nytt kök är en lyx

Nyrenoverat kök med vit marmorskiva och ekparkett.

Att få ett nytt kök är en lyxig känsla

Att få kliva in i ett nytt kök med nya fräscha material och färger är en känsla som är svårslagen. Ett nytt kök blir ofta ett lyft för hela bostaden då köket i många fall är bostadens centrala punkt och platsen som är familjens centrum båda vardagar och helger. Bara känslan av att få sätta in nya knoppar och luckor brukar ge köket ett nytt intryck men att få ett helt nytt kök är en visuellt lyxig del av livet och i de allra flesta fall också funktionellt lyxigt. Det finns många produkter på marknaden idag som underlättar både matlagning och städning, vilket för många är en av anledningarna till insättningen av det nya köket. De nya köken är också alltid smart planerade och moderna. Efter att det gamla köket fått se sina sista dagar och det nya köket flyttat in brukar det skapa en känsla av att köket blivit större och mer funktionsdugligt för sitt ändamål.

Att ha ett kök man trivs i är viktigt. Köket är trots allt inte bara en plats för matlagning utan även en plats där det spenderas mycket tid såväl med måltider som för umgänge med vänner och familj. Att denna plats är trivsam är då viktigt för samtliga som ska vistas där.

Kök kan se ut på flera olika sätt

Utbudet av kök är enormt. Det finns något för alla smaker, i alla stilar och storlekar. Att välja hur ens nya kök ska se ut är en rolig procedur som kan ta tid för den mest detaljstyrda. Varje detalj som finns i köket finns i väldigt många utförande och färger och att välja bland alla dessa brukar ta sin tid. Dock tycker de flesta människor att en planering av hur slutresultatet ska se ut är en mycket rolig del av renoveringen.

När ett kök platsbyggs är möjligheterna så gott som oändliga för hur slutresultatet ska se ut. Det brukar enbart vara fantasin som kan stoppa utseendet för det nya köket. När en kund har mycket unika planer för sitt kök tycker vi att det är mycket roligt då det tillåter oss att vara kreativa i vårt byggande och arbete. Efter alla våra år i branschen har vi insett att ett kök egentligen kan se ut hur som helst och att ingenting är i princip omöjligt att förverkliga.

Vi rekommenderar att man inför köksbytet tillåter sig att inspireras och tänker utanför boxen för att få köket precis sådär som man vill ha det. Alla familjer och hushåll är unika och så bör även deras kök få bli.